Κρατήστε με ενήμερο για τα Supply Chain Awards 2024

Οι Προηγούμενες Διοργανώσεις

Δείτε τους νικητές των προηγούμενων διοργανώσεων, καθώς και στιγμιότυπα από τις Τελετές Απονομής

Supply Chain Awards 2022

Οι κορυφαίοι της ελληνικής εφοδιαστικής αλυσίδας

Η τελετή απονομής των Supply Chain Awards 2022 πραγματοποιήθηκε ζωντανά και σε κλίμα χαράς για την αγορά την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022, στο House 124 στην Αθήνα. Στην έκτη τους πλέον διοργάνωση τα βραβεία της BOUSSIAS, διοργανώθηκαν με την επιστημονική επιμέλεια της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, την Αιγίδα των Υπουργείων Ανάπτυξης & Επενδύσεων και Υποδομών & Μεταφορών, επιβραβεύοντας την αριστεία και την καινοτομία επιχειρήσεων στον χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics. Οι βραβευμένες πρακτικές αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους logisticians της ελληνικής αγοράς και οδηγούν στην αναβάθμιση και εξέλιξη του κλάδου συνολικά.

Ο πρόεδρος της επιτροπής αξιολόγησης Δρ. Βασίλης Ζεϊμπέκης, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Logistics, Επικ. Καθηγητής, Τμήμα Μηχανικών Οικονομίας & Διοίκησης Παν. Αιγαίου, δήλωσε σχετικά: «Σήμερα βραβεύουμε αυτές τις εταιρείες οι οποίες αντιλαμβανόμενες τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζει η αριστοποίηση της εφοδιαστικής αλυσίδας για την περαιτέρω ανάπτυξή τους, επένδυσαν σε ανθρώπινο κεφάλαιο, χρόνο και χρήμα με στόχο να αναδιοργανώσουν με καινοτόμο τρόπο τις διαδικασίες logistics τους, να εισάγουν πληροφοριακά συστήματα και αυτοματισμούς που υποστηρίζουν το ψηφιακό τους μετασχηματισμό, να αναπτύξουν ολοκληρωμένες δράσεις για την αειφορία τους καθώς και να εισάγουν εργαλεία για την ευελιξία και την ανθεκτικότητα των διαδικασιών τους που θωρακίζουν τη λειτουργία τους σε αυτό το αβέβαιο, ευμετάβλητο, πολύπλοκο και ασαφές περιβάλλον στο οποίο επιχειρούν καθημερινά. Νιώθουμε υπερήφανοι για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό επιχειρήσεων υψηλού επιπέδου και κύρους, οι οποίες παρουσίασαν σημαντικές και καινοτόμες δράσεις στον ευρύτερο τομέα της διοίκησης της εφοδιαστικής αλυσίδας».

Στη φετινή διοργάνωση απονεμήθηκαν και 2 Τιμητικά Βραβεία σε προσωπικότητες που έχουν συμβάλει στην αναβάθμιση του κλάδου εφοδιαστικής αλυσίδας και logistics. Το 1ο τιμητικό παρέλαβε ο Ph.D. Professor Ιωάννης Μίνης, του Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Το 2ο τιμητικό παρέλαβε η Σοφία Μακιού για τον πατέρα της Θωμά Μακιό, που υπήρξε ηγετική προσωπικότητα στον κλάδο των Logistics και έχασε τη ζωή του ξαφνικά. Οι νικητές στην τελετή απονομής είχαν την ευκαιρία να παραλάβουν τα βραβεία τους, να συζητήσουν και να φωτογραφηθούν με συνεργάτες και μέλη της επιτροπής. Η απονομή των Supply Chain Awards 2022 πραγματοποιήθηκε μαζί με την απονομή των Packaging Awards 2022, καθώς οι εταιρείες που βραβεύονταν στους 2 διαφορετικούς κλάδους έχουν πολλά να μοιραστούν αλλά και να δημιουργήσουν συνέργειες. Η «πρωτότυπη» κάπως ενέργεια θα αξιολογηθεί, ώστε να αποφασισθεί πώς θα οργανωθεί η απονομή των 2 βραβείων την επόμενη χρονιά. Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η δημοσιογράφος Μαρία Νικόλτσιου. Οι κορυφαίες διακρίσεις της χρονιάς είναι: Supply Chain Provider of the year η εταιρεία Mantis και Supply Chain Provider of the year η Coca Cola Τρία Έψιλον.

Supply Chain Awards 2022

Χρυσό βραβείο στην ενότητα Αριστεία στην Εφοδιαστική Αλυσίδα απέσπασαν οι εταιρείες: -Ηλεκτρονικό Εμπόριο B2C & Β2Β η εταιρεία Logika

-Παραγωγή – Εμπορία λοιπών  FMCG καταναλωτικών προϊόντων η Coca Cola Τρία Έψιλον

-Παραγωγή – Εμπορία ηλεκτρολογικού/ηλεκτρονικού εξοπλισμού η εταιρεία KOUVIDIS

-Παραγωγή – Εμπορία ειδών αυτοκινήτου οι ΙΑΠΩΝΙΚΗ-Mantis

-Βιομηχανία Ανελκυστήρων η Kleemann

 

Στην ενότητα Βέλτιστες Πρακτικές Logistics στη Βιομηχανία/Λιανεμπόριο Gold διάκριση έλαβαν οι:

-Βέλτιστες Πρακτικές Logistics η Kleemann

-Καινοτομία στη Μεταφορά & Διανομή η ΑΒ Βασιλόπουλος

-Αποδοτικότητα και παραγωγικότητα στα logistics η ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ

-Green Logistics & ΕΚΕ η εταιρεία Coca Cola Τρία Έψιλον

-Ψηφιοποίηση στην εφοδιαστική αλυσίδα η Nestle Hellas

-Αριστεία και Μετασχηματισμός στην εφοδιαστική αλυσίδα επίσης η Nestle Hellas

 

Στην ενότητα Logistics στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο Gold διάκριση έλαβε η Logika

 

Στην ενότητα Πάροχοι Υπηρεσιών Logistics|Μεταφορών|Εξοπλισμού με Χρυσό διακρίθηκαν οι:

-Εξοπλισμός & Συστήματα Αποθήκευσης οι Mantis – ΙΑΠΩΝΙΚΗ

-Υπηρεσίες Logistics και Μεταφορών οι ΕΝΤΕΡΣΟΦΤ και ΔΕΛΤΑ Τρόφιμα Μονοπρόσωπη

-Μεταφορικές υπηρεσίες η εταιρεία Utilize Business Solutions

-Εκπαίδευση & Συμβουλευτική στην Εφοδιαστική Αλυσίδα οι Mantis – Πανεπιστήμιο Αιγαίου

 

Χορηγός των  Supply Chain Awards 2022 είναι η AKTENA DIGITAL και Υποστηρικτές οι εταιρείες ORPHEE BEINOGLOU και SKYTRACK

 

Τα βραβεία διοργανώθηκαν με την Τιμητική Υποστήριξη των: Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, ΟΦΑΕ,  Π.Ε.Ε.Δ., ΣΒΕ,  ΣΥΝΔΔΕ&L, ΣΕΛΠΕ, GRECA, Greek Cold Storage & Logistics και Athens Chamber of Commerce & Industry.

Supply Chain Awards 2020

Recognizing Excellence in Supply Chain & Logistics

Οι δυνατοί της εφοδιαστικής αλυσίδας

Στο φως της δημοσιότητας και του κλάδου βρίσκονται από σήμερα τα αποτελέσματα των Supply Chain Awards 2020,
Αποτελώντας την 5η διοργάνωση των βραβείων από την Boussias Communications και το Supply Chain Institute, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics.

Η διοργάνωση του 2020 εξελίχθηκε και ολοκληρώθηκε υπό τις πρωτόγνωρες αλλαγές που έφερε στις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους η πανδημία covid-19. Παρ’ όλα αυτά, οι πιο δυναμικές επιχειρήσεις του κλάδου εφοδιαστικής αλυσίδας, των οποίων οι αντοχές δοκιμάστηκαν ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, μπήκαν στην αναμέτρηση μέσα στο 2020 και διεκδίκησαν βραβεία για τα έργα και τις πρωτοβουλίες τους. Οι βραβευμένες πρακτικές αποτελούν παράδειγμα και πηγή έμπνευσης για τους logisticians της ελληνικής αγοράς και οδηγούν στην αναβάθμιση και εξέλιξη του κλάδου συνολικά.

Ο καθηγητής Γεώργιος Δουκίδης (Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, ΟΠΑ, Διευθυντής Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, ELTRUΝ), Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, δήλωσε με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των νικητών «Τα βραβεία αναγνωρίζουν τον σημαντικό ρόλο που παίζει το Supply Chain στην αποτελεσματικότητα της εξυπηρέτησης, την επιχειρηματική ανάπτυξη, την αξιοποίηση των αναδυόμενων πρακτικών στις σύγχρονες και πολύπλοκες τοπικές και διεθνείς εφοδιαστικές αλυσίδες, με κύριο πυλώνα τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Υπάρχει πλέον επιτακτική ανάγκη οι επιχειρήσεις να οικοδομήσουν μακροπρόθεσμη ανθεκτικότητα στην αλυσίδα αξίας τους για τη διαχείριση των σημερινών και των μελλοντικών προκλήσεων».

Ο κ. Σταμάτης Ανδριανόπουλος, αξιότιμο μέλος της Κριτικής Επιτροπής, δήλωσε για τη φετινή 5η διοργάνωση: «Τα Supply Chain Awards από την ίδρυσή τους ως θεσμός ήταν ισχυρός γιατί είναι τα μοναδικά βραβεία που βραβεύουν έργα, καινοτόμες πρωτοβουλίες και βέλτιστες πρακτικές σε όλο το φάσμα του κλάδου της εφοδιαστικής αλυσίδας. Η τελευταία διοργάνωση έλαβε χώρα κάτω από ιδιαίτερες – πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της πανδημίας. Στη συγκυρία του κορονοϊού, η εφοδιαστική αλυσίδα πήρε άλλη διάσταση, μετασχηματίστηκε ψηφιακά και στήριξε την καθημερινότητά μας και τον τρόπο που είχαμε μάθει να ζούμε ως σήμερα. Το έργο των ανθρώπων της εφοδιαστικής αλυσίδας ήταν αξιέπαινο αυτή την περίοδο (και συνεχίζει να είναι) και τα βραβεία αποτελούν τον βραχίονα ώστε αυτό το έργο των logistics να βγει στην επιφάνεια και να ακουστεί προς τα έξω γιατί αξίζει …χειροκρότημα!».

Τις κορυφαίες διακρίσεις της χρονιάς απέσπασαν:

3PL Company of the Year η εταιρεία Διακίνησις

Supply Chain Provider of the year η εταιρεία Mantis

Με Gold βραβείο διακρίθηκαν οι παρακάτω εταιρείες:

Στην ενότητα «Καινοτομία στην αποθήκευση» η Mantis

Στην ενότητα «Αποδοτικότητα και παραγωγικότητα στα logistics» η Βογιατζόγλου Systems

Στην ενότητα «Customer Service & Support» η Synergy

Στην ενότητα «Μετασχηματισμός στην εφοδιαστική αλυσίδα» η ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ

Στην ενότητα «Green Logistics & ΕΚΕ» η ΠΑΕΓΑΕ

Στην ενότητα «Ψηφιοποίηση στην εφοδιαστική αλυσίδα (Digitalization)» η MED FRIGO

Στην ενότητα «Συνεργατικές πρακτικές στην εφοδιαστική αλυσίδα» η INSURANCE PARTNERSHIP

Στην ενότητα «Λογισμικό και εξοπλισμός πληροφορικής στην εφοδιαστική αλυσίδα» η Mantis

Στην ενότητα «3PL στα FMCG» η ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ

Τα βραβεία διοργανώθηκαν υπό την Αιγίδα του ΣΕΒ και την Τιμητική Υποστήριξη των: Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, Ελληνική Εταιρεία Logistics, Greek Cold Storage & Logistics, ΙΕΛΚΑ, ΟΦΑΕ, Π.Ε.Ε.Δ., ΣΥΝΔΔΕ&L, ΣΕΛΠΕ, ΣΒΕ και GRECA.

Χορηγοί Επικοινωνίας είναι οι: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, naftemporiki.gr, Car & Truck, Logistics & Management, metaforespress.gr, TΡΟΧΟΙ&TIR.

Transport & Logistics Awards 2018

Η πιο σημαντική ημέρα για το Supply Chain

Την Tρίτη 5 Ιουνίου 2018 όλα τα φώτα στράφηκαν στους Νικητές των Supply Chain Awards 2018, σε μία υπέρλαμπρη Τελετή Απονομής η οποία πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Αριάδνη στην Βαρυμπόμπη. Tα βραβεία διοργανώνουν το Supply Chain Institute και η Boussias Communications, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics.

Στην τελετή απονομής, βραβεύτηκαν τα καλύτερα έργα και οι πρωτοβουλίες από εταιρείες και οργανισμούς για την αριστεία τους στον σημαντικό αυτό κλάδο για την Εθνική Οικονομία. Στον χώρο παρευρέθηκαν περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες και φορείς του κλάδου στη χώρα μας, εκπροσώπους Υπουργείων, Συνδέσμων και δημοσιογράφοι. Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η κ. Νικολέττα Κρητικού, δημοσιογράφος του Euronews. Στην Τελετή Απονομής απεύθυνε χαιρετισμό ο κ. Ιωάννης Μαρίτσας, Σύμβουλος του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Π. Κουρουμπλή. Τα έργα αναδείχθηκαν από ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή, η οποία αποτελείται από εξέχοντες ακαδημαϊκούς και διακεκριμένα στελέχη του κλάδου, μέσω αδιάβλητης online διαδικασίας.

Ιδιαίτερη στιγμή κατά τη βραδιά της Τελετής, αποτέλεσαν οι απονομές των Τιμητικών Βραβείων από τον Executive Consultant της Planning κ. Σταμάτη Ανδριανόπουλο, τα οποία απονεμήθηκαν για τη συνολική συνεισφορά τους στην εξέλιξη του κλάδου. Τιμητικά βραβεία δόθηκαν στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΕΒ), το βραβείο παρέλαβε ο κ. Γιώργος Ξηρογιάννης, Διευθυντής Βιομηχανίας, Αναπτυξιακών Πολιτικών και Δικτύων του ΣΕΒ, στο ECR Hellas, το βραβείο παρέλαβε ο κ. Αριστοτέλης Παντελιάδης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και στην Ελληνική Εταιρεία Logistics, το βραβείο παρέλαβε ο κ. Νικόλαος Ροδόπουλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics. Στην Ομάδα CargOps απονεμήθηκε τιμητική διάκριση για τη λύση που δημιούργησε για την παρακολούθηση containers μέσω IoT. Τη διάκριση παρέλαβαν οι κ.κ Βασίλειος Γεωργόπουλος, Νικόλαος Δουρελιάδης, Παναγιώτης Καζαντζής και Eυάγγελος Ποταμιάνος.

Supply Chain Awards 2018 Ceremony

Ο κ. Σταμάτης Ανδριανόπουλος ολοκληρώνοντας την απονομή βραβείων δήλωσε σχετικά ότι «η αγορά περιμένει σε τόσο δύσκολους καιρούς, κάποιοι που έχουν καλές επιδόσεις να αναδεικνύονται και να λειτουργούν ως καλά παραδείγματα που θα ακολουθήσουν και άλλοι. Οι εταιρίες που διακρίνονται σήμερα αποδεικνύουν ότι όλα μπορούν να γίνουν και οι ικανοί προχωρούν».

Exceptional βραβεία

Η γιορτινή διάθεση κορυφώθηκε στο τέλος της βραδιάς, με την απονομή των 5 Exceptional βραβείων από τον κ. Γεώργιο Δουκίδη, Διευθυντή του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν – ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Την υψηλότατη αυτή διάκριση απέσπασαν σε διαφορετικές κατηγορίες βράβευσης οι εταιρείες: METRO, Παπαστράτος, ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, Coca-Cola 3Ε Ελλάδος, ΒΙΕΞΑΛ του Ομίλου Viohalco. Ο κ. Γεώργιος Δουκίδης, Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, επισήμανε ότι «Τα βραβεία αναγνωρίζουν τον ρόλο που παίζει το Supply Chain στην αποτελεσματικότητα της εξυπηρέτησης, την επιχειρηματική ανάπτυξη, την αξιοποίηση των αναδυόμενων πρακτικών στις σύγχρονες και πολύπλοκες τοπικές και διεθνείς εφοδιαστικές αλυσίδες και ως κύριο πυλώνα στον ψηφιακό μετασχηματισμό».

Gold Βραβεία

Gold βραβεία απέσπασαν οι εταιρείες: Oktabit, ΜΙΝΕΡΒΑ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ADIDAS, ΑΛΟΥΜΥΛ ΜΥΛΩΝΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, LIDL Hellas, Argosy Trading Company, SCHENKER, ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ – ENTERSOFT, ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ, PCDC, METRO, OnLine Data, Μασούτης – Retail@Link, Παπαστράτος, ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas, Mantis, ENTERSOFT, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ – Tekmon Geomatics, QUARTER MILE SERVICES – BK TELEMATICS, ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ, METRON LOGISTICS, SYNERGY, Transcombi Express, ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες και TREDIT – Ινστιτούτο Μεταφορών ΕΚΕΤΑ.

Transport & Logistics Awards 2017 by ΠΑΕΓΑΕ

Βραβεύθηκαν τα καλύτερα έργα και πρωτοβουλίες στους τομείς της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Μεταφορών

Την Tρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017 όλα τα φώτα στράφηκαν στους Νικητές των Transport & Logistics Awards 2017 by ΠΑΕΓΑΕ, σε μία υπέρλαμπρη Τελετή Απονομής η οποία πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο Αθηναΐδα. Tα βραβεία διοργανώνουν το Supply Chain Institute και η Boussias Communications, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Μεταφορών.

Στην τελετή απονομής, βραβεύτηκαν τα καλύτερα έργα και οι πρωτοβουλίες από εταιρείες και οργανισμούς για την αριστεία τους στον σημαντικό αυτό κλάδο για την Εθνική Οικονομία. Στον χώρο παρευρέθηκαν περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες και φορείς του κλάδου στη χώρα μας, εκπροσώπους Υπουργείων, Συνδέσμων και δημοσιογράφοι. Τα έργα αναδείχθηκαν από ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή, η οποία αποτελείται από εξέχοντες ακαδημαϊκούς και διακεκριμένα στελέχη του κλάδου, μέσω αδιάβλητης online διαδικασίας.

Ιδιαίτερη στιγμή κατά τη βραδιά της Τελετής, αποτέλεσαν οι απονομές των Τιμητικών Βραβείων από τον Πρόεδρο του Supply Chain Institute κ. Σταμάτη Ανδριανόπουλο, τα οποία απονεμήθηκαν για τη συνολική συνεισφορά τους στον κλάδο στους κ.κ.: Νίκο Εμπέογλου, Εκτελεστικό Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ALBA, Κωνσταντίνο Δελήγιαννη, Head of Operations & Supply Chain, FBA Europe at Amazon, Μιχάλη Ζιγλή, Supply Chain & Home Services Director, Dixons South-East Europe AEVE και Ιωάννη Γκόλια, Πρύτανη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Ο κ. Σταμάτης Ανδριανόπουλος ολοκληρώνοντας την απονομή βραβείων δήλωσε σχετικά ότι «η αγορά περιμένει σε τόσο δύσκολους καιρούς, κάποιοι που έχουν καλές επιδόσεις να αναδεικνύονται και να λειτουργούν ως καλά παραδείγματα που θα ακολουθήσουν και άλλοι. Οι εταιρίες που διακρίνονται σήμερα αποδεικνύουν ότι όλα μπορούν να γίνουν και οι ικανοί προχωρούν».

Η γιορτινή διάθεση κορυφώθηκε στο τέλος της βραδιάς, με τα 7 Exceptional βραβεία που απένειμαν οι Γεώργιος Δουκίδης, Διευθυντής του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν –ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Ευστράτιος Ζαφείρης, Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας και Νίκος Μαυραγάνης, Υφυπουργός Μεταφορών. Την υψηλότατη αυτή διάκριση απέσπασαν σε διαφορετικές κατηγορίες βράβευσης οι εταιρείες: AB Bασιλόπουλος, Ελβάλ του Ομίλου Viohalco, Ε.Ι. Παπαδόπουλος, Unilever Logistics, Προνομιούχος Ανώνυμος Εταιρεία Γενικών Αποθηκών Ελλάδας (ΠΑΕΓΑΕ), Schenker και BK Telematics.

Ο κ. Γεώργιος Δουκίδης, ο οποίος εκτελούσε και χρέη Προέδρου Κριτικής Επιτροπής, επισήμανε ότι «Είναι πολύ σημαντική η σημερινή βραδιά! Κανένας δεν μιλάει στα ΜΜΕ και πουθενά για το πώς η ελληνική επιχείρηση, η ελληνική βιομηχανία, μπορεί να αποκτήσει προστιθέμενη αξία, να παράγει, αλλά να κάνει και σωστή διακίνηση των προϊόντων. Αυτά πρέπει να γίνουν γνωστά σε όλους, αρκετά συχνά οι βέλτιστες πρακτικές δεν είναι γνωστές ούτε στον ίδιο τον κλάδο. Αυτό καταφέραμε σήμερα».

Gold βραβεία απέσπασαν οι εταιρείες: 3W Logistics, ACS, Attica Group, Ekol Logistics, Hellenic Automotive, Jungheinrich Hellas, Kafsis Bio-Industries, Kioussis Transys, LG Electronics Hellas, Logika-Beyond Logistics, MEDFRIGO, Sarmed, Sarosis IKE, SKYSERV, Synergy, ΑΒ Βασιλόπουλος, Δελατόλας, Διαμαντής Μασούτης, ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas.
Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η κ. Μαριλένα Αργυρού, Managing Director του Supply Chain Institute.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν υπό την Αιγίδα των Υπουργείων Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού και Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής. Επίσης έθεσαν τα βραβεία υπό την Τιμητική τους Υποστήριξη η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος (Ο.Φ.Α.Ε.), ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς και Επιχειρήσεων Logistics (ΣΥΝΔΔΕ&L), ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων, το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος και η Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους.

Transport & Logistics Awards 2015

Tα βραβεία διοργανώνουν το Supply Chain Institute και η Boussias Communications, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Μεταφορών. Στην τελετή απονομής, παρευρέθηκαν 350 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες και φορείς του κλάδου στην χώρα μας και βραβεύθηκαν τα έργα και οι πρωτοβουλίες που διακρίθηκαν από την αρμόδια κριτική επιτροπή των βραβείων, μέσω αδιάβλητης διαδικασίας που θεσμοθέτησαν οι διοργανωτές.

Transport & Logistics Awards 2014

Tα Transport & Logistics Awards διοργανώθηκαν από την Boussias Communications και το Supply Chain Institute, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Μεταφορών. Στην τελετή απονομής, παρευρέθηκαν περισσότερα από 350 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες και φορείς του κλάδου στην χώρα μας και βραβεύθηκαν τα έργα και οι πρωτοβουλίες που διακρίθηκαν από την αρμόδια κριτική επιτροπή των βραβείων, μέσω αδιάβλητης διαδικασίας που θεσμοθέτησαν οι διοργανωτές.