Κρατήστε με ενήμερο για τα Supply Chain Awards 2024

Κριτική Επιτροπή

Τις υποψηφιότητες στα Supply Chain Awards 2023 αξιολογεί κριτική επιτροπή με επιλεγμένα μέλη από την ακαδημαϊκή κοινότητα και εκπροσώπους φορέων του χώρου.
Προεδρος Επιτροπhς αξιολογησησ

Βασίλης Ζεϊμπέκης

Jury President Supply Chain Awards 2023

Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Logistics

«Οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί στην Ελλάδα αντιλαμβάνονται τον κρίσιμο ρόλο της αριστοποίησης της εφοδιαστικής αλυσίδας για την περαιτέρω ανάπτυξή τους και για την παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης στην πελατειακή τους βάση. Επενδύουν σε ανθρώπινους πόρους, στην αναδιοργάνωση των διαδικασιών τους και στον ψηφιακό τους μετασχηματισμό με στόχο να ενορχηστρώσουν με καινοτόμες μεθόδους τις διαδικασίες εφοδιασμού, να εισάγουν πληροφοριακά συστήματα και αυτοματισμούς και να υιοθετήσουν πρακτικές αειφόρας λειτουργίας. Αυτές τις υψηλού επιπέδου δράσεις, στον ευρύτερο τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας, προτρέπουμε τις επιχειρήσεις να εμπιστευθούν στην ομάδα αξιολόγησης με στόχο να διεκδικήσουν σημαντικές διακρίσεις που μπορούν να αποδειχθούν αρωγοί των επιχειρήσεων στην επίτευξη των στόχων τους ενώ ταυτόχρονα εξελίσσουν τον κλάδο συνολικά».

Ο Πρόεδρος της επιτροπής αξιολόγησης Δρ. Βασίλης Ζεϊμπέκης

Τα Μέλη της Κριτικής Επιτροπής

adamantiadis

Μιχάλης Αδαμαντιάδης

Οικονομολόγος, Εμπειρογνώμων Μεταφορών, Πρόεδρος Ελληνικού Επιμελητηριακού Επιχειρηματικού Συνδέσμου Μεταφορών (Ε.Ε.ΣΥ.Μ)
aifantopoulou_

Γεωργία Αϋφαντοπούλου

Διευθύντρια Ερευνών και Αναπληρώτρια Διευθύντρια στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) και στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας & Δικτύων Μεταφορών(ΙΜΕΤ)
vlaxos

Δημήτρης Βλάχος

Καθηγητής Βιομηχανικής Διοίκησης &  Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Logistics Βορείου Ελλάδος
doukidis

Γιώργος Δουκίδης

Καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών
ΖΗΣΗΣ

Δημήτρης Ζήσης

Επίκουρος Καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
kafounis

Σταύρος Καφούνης

Αντιπρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών
kenanidis

Απόστολος Κενανίδης

Πρόεδρος Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας Οδικών Εμπορευματικών και Επιβατικών Μεταφορών
kiousis

Δημήτρης Κιούσης

Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Επιχειρήσεων Διαμεταφοράς
madas

Μιχάλης Μαντάς

Αναπληρωτής Καθηγητής, Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
meneksopoulos

Παναγιώτης Μενεξόπουλος

Γενικός Γραμματέας Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης
mpourlakis

Μιχάλης Μπουρλάκης

Διευθυντής του Κέντρου Logistics, Procurement & Supply Chain Management, Cranfield School of Management
mouxa

Έφη Μούχα

Β' Αντιπρόεδρος του Δ.Σ, ΣΥΝΔΔΕ&L – Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς & Επιχειρήσεων Logistics Ελλάδος
ksirogiannis

Δρ. Γιώργος Ξηρογιάννης

Γενικός Διευθυντής, ΣΕΒ- Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών
papantwniou

Παναγιώτης Παπαντωνίου

Επίκουρος Καθηγητής ΠΑΔΑ & Πρόεδρος Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων
poludwropoulou

Αμαλία Πολυδωροπούλου

Επιστημονικά Υπεύθυνη της Εθνικής Ερευνητικής Υποδομής EN.I.R.I.S.S.T στη Ναυτιλία, την Εφοδιαστική Αλυσίδα, και τις Μεταφορές Διευθύντρια Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Ναυτιλία, Μεταφορές και Διεθνές Εμπόριο- Να.Μ.Ε.», Διευθύντρια Εργαστηρίου Μεταφορών και Λήψης Αποφάσεων Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
tsotsolas

Νικόλαος Τσότσολας

Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής – Συνιδρυτής Πλατφόρμας KalaΘos
fraidaki

Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη

Πρόεδρος, GRECA

Δηλώσεις Κριτικής Επιτροπής των Supply Chain Awards

“Η επιβράβευση των αρίστων, ήταν και παραμένει ο καλύτερος τρόπος προώθησης της επιστήμης, της οικονομίας και της κοινωνίας. Ο θεσμός των Supply Chain Awards, με την προβολή και βράβευση των καινοτόμων και βέλτιστων πρακτικών/πρωτοβουλιών συνεισφέρει αποτελεσματικά στον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων της εφοδιαστικής αλυσίδας και στην εν γένει ανάπτυξη του κλάδου. Βέβαιος για την άψογη διεξαγωγή των Supply Chain Awards και φέτος, εύχομαι καλή επιτυχία στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις”.

Μιχάλης Π. Αδαμαντιάδης, Πρόεδρος Ε.Ε.ΣΥ.Μ
“Ο κλάδος της εφοδιαστικής αλυσίδας εξελίσσεται στους πιο σημαντικούς επιχειρηματικούς κλάδους στη χώρα μας όσον αφορά τις πρόσφατες επενδύσεις/εξαγορές και το ρόλο που παίζει στην ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου. Μέσα από τα Supply-Chain Awards αναμένουμε να καταγράψουμε και αναδείξουμε καινοτόμες πρακτικές που μπορούν να υποστηρίξουν αποτελεσματικά αυτή την ανάπτυξη”.

Γεώργιος Δουκίδης, Καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών
“Αυτές οι πρωτοβουλίες είναι σημαντικό να προβάλλονται γιατί βοηθούν στην περαιτέρω ενημέρωση των βέλτιστων και άριστων πρακτικών στην εφοδιαστική αλυσίδα, όπου όλες οι εταιρείες μπορούν να υπολογίζουν στις παρούσες και μελλοντικές στρατηγικές τους. Ο θεσμός μπορεί να βοηθήσει τον κλάδο προβάλλοντας αυτές τις σημαντικές πρακτικές”.

Μιχάλης Μπουρλάκης, Διευθυντής του Κέντρου Logistics, Procurement & Supply Chain Management, Cranfield School of Management
“Η εξωστρέφεια σε βέλτιστες πρακτικές και η ανάδειξη της αριστείας στον πλέον ανταγωνιστικό παγκόσμια κλάδο του supply chain είναι σημαντική προσπάθεια και πρέπει όλοι μας να συμβάλουμε έτσι ώστε να ενισχύσουμε την προσπάθεια ενίσχυση ανταγωνιστικότητας μας.”

Έφη Μούχα, Β’ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ, ΣΥΝΔΔΕ&L – Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Διεθνούς Διαμεταφοράς & Επιχειρήσεων Logistics Ελλάδος
“Η ανάδειξη καλών πρακτικών και πρωτοβουλιών στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι ζωτικής σημασίας για την προώθηση της αποτελεσματικότητας, της βιωσιμότητας και της καινοτομίας στον κλάδο. Αναγνωρίζοντας και επιβραβεύοντας τις εταιρείες και τα στελέχη μέσω των Supply Chain Awards, αφενός ενθαρρύνεται η υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο, αφετέρου πραγματοποιείται ανταλλαγή τεχνογνωσίας, καλών πρακτικών και σημαντική δικτύωση μεταξύ των βασικών εμπλεκόμενων φορέων στο οικοσύστημα της εφοδιαστικής αλυσίδας”.

Παναγιώτης Παπαντωνίου, Επίκουρος Καθηγητής ΠΑΔΑ & Πρόεδρος Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων